Salgsplakater Bjørnisbrødet

Kunde:TBRT

Case:Salgsplakater Bjørnisbrødet

I tillegg til design av brødposen, har vi designet salgsplakatene til Bjørnisbrødet. Plakatene er å se i- og utenfor Bunnprisbutikker, i store og små format.

I 2015 er det muligheter for å få kjøpt Brannbamsen Bjørnis sitt eget brød på Bunnprisbutikker i trøndelag. 2 kr av hvert solgte brød går til Trøndelag brann- og redningstjeneste (TBRT) sitt fantastiske brannforebyggende arbeidet rettet mot barn. I forbindelse med visjonen om at «ingen skal omkomme i brann» har brannforebyggende arbeid rettet mot barn har alltid vært en selvfølge. – Men TBRT har tatt arbeidet et skritt videre med å skape Brannbamsen Bjørnis, som er en effektiv måte å nå fram til barna på. I tillegg til å være et brannforebyggende orakel som dukker opp der du minst venter det, har Bjørnis en langt mer viktig og alvorlig rolle som flytter fokuset hos barn som opplever ulykker og traumatiske opplevelser.

Å jobbe med Brannbamsen vekker barnet i oss, og prosjektene hans har blitt noe av det mest givende vi har vært en del av.